Autokranen

Ontstaan

Autokranen Constructie Engineering Bartholomeeussen startte in 2002 met het ontwerpen en fabriceren van autokranen, voornamelijk voor binnenvaartschepen.

Onze eerste autokranen (8.5 M - 12.5 M SWL KG manueel uitschuifbaar) zijn met de jaren geƫvolueerd:

  • in lengte: 12 meter tot 20 meter uitschuifbaar
  • in capaciteit: tot SWL 1950 KG

De kranen zijn hydraulisch uitschuifbaar met of zonder last. Als extra optie is bediening op afstand mogelijk.

Al onze kranen worden in eigen werkplaats op maat van de klant vervaardigd. Onze kranen zijn CE gemerkt voorzien van een compleet kraanboek. Onze kranen worden na plaatsing gekeurd door Germainscher Lloyds met last.


Onderdelen

Voor autokranen zijn steeds elektrische lieren op voorraad van het merk BREVINI.

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar:

  • BWF 005 met e-motor 1.5 Kw
  • BWF 010 met e-motor 3 Kw

Verder zijn er nog diverse andere onderdelen en accessoires voor autokranen verkrijgbaar. Zo zijn er altijd verzwaarde haken in voorraad en kunnen autokraankabels op lengte met certificaat snel geleverd worden. Ook alu hijsbeugels op maat behoren tot de mogelijkheden, alsook RVS steunen voor het parkeren van de kraan.


Testen met waterzak

Elke nieuwe kraan wordt getest met een gevulde waterzak onder supervisie van G.L. Ook bestaande kranen kranen testen wij voor u, met of zonder supervisie van bureau Veritas.


Op zoek naar hydraulische autokranen of onderdelen voor uw bestaande autokraan? Neem contact op met Bartholomeeussen in Antwerpen voor een offerte en een snelle levering.


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT