Grijpers

Herstellen en vernieuwen van grijpers

Bartholomeeussen in Antwerpen herstelt en vernieuwt grijpers van kranen op locatie. Wij komen dus bij u op de werf om de nodige herstellingswerken aan uw grijper uit te voeren. alsook is er ruimte aan onze werkplaats om grotere vernieuwingen te kunnen doen

Soorten herstellingen

Grijpers van kranen hebben het vaak hard te verduren. Hoewel ze uit een zeer stevig materiaal zijn vervaardigd, zullen ze op termijn toch verslijten. Als de techniek nog goed is, maar de platen zijn versleten of gescheurd, dan vernieuwen van de platen in HARDOX. Om een goede werking van de grijper te garanderen kunnen we ook de messen vernieuwen of andere onderdelen vervangen.

Is de grijper van uw kraan versleten of defect? Contacteer dan Bartholomeeussen in Antwerpen voor een snelle herstelling of vervanging bij ons of op locatie.

Afbouw nieuwe schepen

Casco gekocht?

Hebt u een casco gekocht, een schip waarvan diverse onderdelen nog op punt moeten worden gezet of verder afgewerkt? Neem dan contact op met Bartholomeeussen in de Antwerpse haven. Wij bouwen uw schip verder af zodat het in uitstekende conditie verkeert.

Technische afwerking schip

Voor welke soorten afwerking kunt u bij Bartholomeeussen in Antwerpen terecht? Dat kan gaan van de machinekamer en de ketelruimen tot de leidingen doorheen heel het schip en de kranen. Bartholomeeussen werkt uw vaartuig tot in de puntjes af. Zo bent u zeker van een goed functionerend schip waarmee het veilig en aangenaam varen is.

Op zoek naar een betrouwbare partner in Antwerpen voor de afwerking van uw schip? Neem dan zeker contact op met Bartholomeeussen in de Antwerpse haven en vraag vrijblijvend een offerte.


motor inbouw

constructiewerken


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT