Overname Bartholomeeussen 

Wij willen met deze post het heugelijke nieuws aankondigen dat Antwerp Diesel Repair BV, de bedrijven Bartholomeeussen BV en ACEB BV heeft overgenomen.

Bartholomeeussen en ACEB, gevestigd in de Antwerpse haven aan de Dok 138, is uw partner voor scheepsherstellingen, voor autokranen en voor herstellingen aan grijpers. Wij zullen hun werkzaamheden, zoals u gewend bent voortzetten op dezelfde locatie en hun marktpositie verder gaan versterken binnen de scheepsreparatie en autokranen bouw.  

Op termijn zal Antwerp Diesel Repair, intrekken in de gebouwen van Bartholomeeussen en ACEB. ADR is geautoriseerd Caterpillar Dealer, en houdt zich bezig met reparatie, hermotoriseringen en vergroenen van de binnenvaart en kleine zeevaart. Deze concentratie van alle drie de bedrijven zorgt voor een kortere stillig tijd van onze klant doordat er nu meerdere services verleent kunnen worden op dezelfde locatie.  

Mocht u vragen hebben over de recente overname of andere zaken met betrekking tot onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.
SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT