Werkplaats

Modern machinepark

De werkplaats van Bartholomeeussen in Antwerpen is ruim 1.500 vierkante meter groot. Om volledig te kunnen voldoen aan uw noden inzake scheepsherstellingen, autokranen, de afbouw van nieuwe schepen of herstellingen aan grijpers is de werkplaats voorzien van een uitgebreid modern machinepark:

  • CNC gestuurde plaatschaar 3000x10 mm
  • CNC gestuurde plooibank plaat 3000x10 mm
  • CNC gestuurde branderstafel 6000x3000 mm
  • Snijbranden en plasmasnijden van staal, inox en aluminium
  • Plaatwals, profielenwals en buisplooimachines
  • Boor- en zaagmachines
  • Draaibanken en freesmachine

Mobiele kraan

Op de werkplaats is tevens een eigen mobiele kraan aanwezig: de GROVE RT650. Deze heeft een maximum hefvermogen: 45 T op 3 meter 6.5 T op 14 meter. De gieklengte bedraagt 32 meter. De kraan wordt enkel bediend door eigen personeel met kraanattesten

Sterk in stukwerk én maatwerk

Bartholomeeussen in Antwerpen is sterk in stukwerk, maar ook in maatwerk. Snelheid is daarbij de grootste troef. We bedienen vooral klanten in de zeevaart, de binnenvaart en de industrie. Stuk voor stuk sectoren waarin het principe "time is money" geen loze woorden zijn. Wij zorgen voor een snelle én goede oplossing.

Custom made

Bij Bartholomeeussen in Antwerpen kunt u terecht voor gelijk welk op maat gemaakt design in staal, inox of aluminium. Heeft u een idee voor aan boord van uw schip, of zelfs voor uw woning? Laat het ons weten en we werken het graag voor u uit.

Opslagruimte / stockage

Zowel op onze parking aan de straatzijde alsook op de kade k138 aan de waterzijde hebben we enkele 20" containers te huur als opslagruimte tijdens uw verbouwingswerken / verhuis , ...  voor korte of langere periode.  

Op zoek naar een scheepshersteller, een hersteller / ontwerper / bouwer van autokranen, hersteller van grijpers of naar een partner voor het afwerken van uw nieuwe boot? Bartholomeeussen in Antwerpen heeft de knowhow en de juiste machines in huis om u snel en goed van dienst te zijn. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte.


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT